Accessoires voor vismolens
Vervangende spoelen voor vismolens
Vishaakverwijderaars
Vishengels
Viskoffers en vistassen
Vislijnen en Visvoorslagen
Visnetten
  • Super webwinkel
  • 1000+ Producten om uit te kiezen
  • Makkelijk vergelijken tussen verschillende webwinkels

Onze 4 meest bekeken artikelen

Berkley Trilene XL - 270 m - 0.28 mm

Berkley Trilene XL 270 m 0.28 mm

De Berkley Trilene XL is een van de meest gebruikte vislijnen. Deze vislijn is zeer soepel en is...
1

€12.25

Big Bite Baits Slim Tim - 9 cm - sparkle shad

Big Bite Baits Slim Tim 9 cm sparkle shad

De Slim Tim (ook wel Cane Thumper genoemd) is een veelzijdige softbait die zich op verschillende...
1
AANBIEDING

5.20 €3.12

Rapala Shallow Shad Rap - 7 cm - Fire Perch

Rapala Shallow Shad Rap 7 cm Fire Perch

De Rapala Shallow Shad Rap behoort wereldwijd tot de meest favoriete pluggen. Dit komt vooral door...
1

€9.95

Fox Rage Sure Fit 1 x 19 strand - 30 cm - 8 kg

Fox Rage Sure Fit 1 x 19 strand 30 cm 8 kg

De Fox Rage Sure Fit 1 x 19 strand is een dunne stalen onderlijn van topkwaliteit. De swivel en...
1

€5.25

De mooiste hobby…  hengelsport

 

De mooiste hobby is de hengelsport zullen alle vissers je vertellen. De fascinatie hiervoor is groot en de verhalen hieromtrent ook. Hoe groot was die karper, snoek of hoeveel woog die witvis? Hoeveel snoeken heb je gevangen? De verhalen zijn meestal nog groter dan de vissen, deze sport geeft veel stof voor interessante verhalen, waarvan de waarheid meestal in het midden ligt. Het zijn serieuze gesprekken tussen de ervaren sportvissers, waarvan een leek de intentie niet zal begrijpen. De hengelsport zorgt voor vele uren van vermaak en vrije tijdsbesteding voor jong en oud. Vaders nemen hun kinderen mee, die zich aan het water prima vermaken of zelf ook een hengel mogen uitwerpen. En dan, als er iets wordt gevangen……., is de passie voor de hengelsport geboren!  

 

De leukste Vaderdag cadeaus voor de fervente vissers

 

Vind je het elk jaar weer een groot probleem om iets te bedenken voor Vaderdag? Als je vader aan hengelsport doet heb je het dit jaar gemakkelijk. Je koopt iets wat behoort bij zijn hobby vissen. De site www.123-hengelsport.nl kan je daar prima bij helpen. Op welke vis wordt er door je vader het liefste of het meeste gevist: karper, witvis of snoek? De aanbieder van alles wat met de hengelsport heeft te maken kan je prima adviseren bij de keuze van artikelen die alles met deze hobby te maken heeft. Dus ook al ben je een leek op het gebied van de hengelsport dan toch kun je een leuk en nuttig Vaderdag cadeau scoren bij de hengelsportexpert.

Zoek je een gehele uitrusting voor de beginnende visser of ben je op zoek naar een specialiteit voor de gevorderde visser. Het maakt niet uit, je slaagt gegarandeerd bij genoemde aanbieder. De website is overzichtelijk en je vindt er diverse visspullen in verschillende prijsklassen. Bepaal welk bedrag je wilt besteden aan een Vaderdag cadeau en zoek gericht naar een accessoire die met de hengelsport te maken heeft. Bij de afgebeelde producten  staat een omschrijving, waardoor jij precies weet wat je koopt. Is het voor de vangst van een karper, een snoek, een witvis of andere vissoort? Je komt het allemaal te weten als je de website bekijkt en de info leest.

Tip: hengelsport.nl is ook de perfecte aanbieder van kleine cadeautjes, voor de smalle beurs, voor surprises in december. Je komt op deze site te weten wat je allemaal nodig hebt als je besluit de hengelsport te omarmen en zelf te gaan vissen op karper, witvis, snoek en/of andere soorten.    

 

Hengelsport ontspant

 

Als je eenmaal aan het water zit om te vissen dan zorgt dat voor ontspanning door de rustige omgeving. Het vissen zelf is een mooi avontuur. Zorg dat je de juiste visspullen hebt, een goede hengel bijvoorbeeld is erg belangrijk. Welke je kiest hangt af van het soort vis welke je wilt vangen: snoek, witvis of karper. Goede en degelijke attributen als hengel en molen, een leefnet, een zitkist, opbergtassen, een paraplu, aas enz. helpen mee om de hengelsport nog leuker te maken. Verdiep je in de mogelijkheden of vraag advies op maat.

Vis jij standaard op karper, snoek of witvis? De specialist weet wat je nodig hebt. Vergeet je camera niet voor een foto van de grootste karper of snoek die je ooit gevangen hebt. Naast de juiste visspullen heb je voor de hengelsport ook kennis nodig van de regel- en wetgeving. Wanneer mag ik waarop vissen?  

©2023 123-hengelsport.nl | Privacy statement | Disclaimer